Telephely Fejlesztés
„Telephely fejlesztés a Novák és Társai Kft. gyömrői telephelyén” című projektünk jelenlegi állapota
 
 
Cégünk, a Novák és Társai Kft. PM_KKV-2016/86 számú pályázata 2017 folyamán 24,92 millió Ft összegű támogatásban részesült a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.
 
2017 októberében leszerződtünk az építési generál kivitelezésre a Kőrös Házépítő Kft.-vel, a műszaki ellenőri tevékenységre a Baja-Print Kft.-vel, a térkövezés kivitelezésére a NIKO-Kertép Kft.-vel, valamint a projektmenedzsment és nyilvánosság biztosítása tekintetében a LLanden Consulting Kft.-vel.
 
2017 novemberében megkezdtük az iroda- és raktárcsarnok bővítésének generál kivitelezését.
Mostanra a falazási szakasz is lezajlott, a helyiségek, az ajtónyílások és a folyosó szélességek az akadálymentesítési előírások szerint lettek kialakítva.
A térkövezéshez szükséges anyagokat már leszállították, a térkövezés hamarosan megkezdődik.
Jelenleg a villanyszerelési és gépészei alapszerelések történnek, melyet az aljzatbetonozás követ majd. Ezt követően vakolások, az üveg homlokzati fal installálása, tetőszigetelés lesznek napirenden.  Ajtók, kapcsolók, mosdók a legvégső fázisban kerülnek majd beépítésre.
A kivitelezés során folyamatosan figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat.
 
A támogatott tevékenységhez kapcsolódóan felvételre került egy raktáros, valamint egy sofőr kolléga.
 
A kivitelezési munkálatok előrehaladása alapján a szakemberek egybehangzó álláspontja, hogy a projekt 12 hónapos kivitelezési ütemterve tartható.
 
A projekt keretében megvalósítandó beruházás eredményeképpen gyömrői telephelyünk meghatározó jelentőségű lett cégünk számára, így a Novák és Társai Kft. székhelyét időközben Szigetszentmiklósról Gyömrőre helyeztük át.