A Novák és Társai Kft. egy folyamatosan bővülő szállítmányozó és logisztikai megoldásokat kínáló vállalkozás. Több mint 10 éves fennállásunk alatt kiváló kapcsolatokat építettünk ki a legismertebb multinacionális szállítmányozó vállalatokkal. Cégünk a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt versenyképes áron.
Cégünk egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, melyből következően a vezetőség kimagaslóan érdekelt és elkötelezett a cég sikerességében és működésének fenntarthatóságában. Kimagasló szolgáltatásaink gyökere abban ered, hogy folyamatos befektetésekkel fejlesztjük mind fizikai, mind szellemi eszközállományunkat. Továbbá sikerünk titkai még: nagyfokú tapasztalatunk, képzett sofőrállományunk és egyedileg kifejlesztett szervezési rendszerünk.
Minden gépjárművünk kiváló műszaki és esztétikai állapotban van. Ezen felül minden eszköz rendelkezik egy 5.000.000 Ft értékű Belföldi Árufuvarozói Biztosítássalvalamint egy 50.000 EUR értékű CMR biztosítással (melyet igény esetén akár 250.000 EUR biztosítási értékig is meg tudunk növelni). Továbbá minden gépjármű GPS nyomkövetővel, raktérnyitásérzékelővel, pánik gombbal és üzemanyag-átfolyás mérővel is ellátott.

Szolgáltatásaink:
• Közúti szállítás
• Veszélyes áruszállítás
• Hűtést/fűtést igénylő áruk szállítása
• Tengeri konténerszállítás
• Utánvételes kézbesítés
• Légi szállítmányok kezelése
• Légi áru biztonsági előírásoknak megfelelő, Steril áruk szállítása
• Vámeléállítás és Dokumentumkezelés
• Logisztikai szolgáltatások
• Csomagolás
• Nemzetközi költöztetés


Vállalati Alapelveink és Értékeink:
Csapat Munka: Annak ellenére, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni erősségekre, még jobban értékeljük a csapat munkát, hiszen együtt többre vagyunk képesek.
Rugalmasság: Nyitottak vagyunk, valamint az élethosszig való tanulásban hiszünk, ezért készen állunk arra, hogy alkalmazkodjunk ügyfeleink egyedi elvárásaihoz. Ez minden esetben cégünk kultúrájának gördülékeny    és akadálymentes integrációját eredményezi egy kifinomultabb multinacionális vállalati szférába.
Hatékonyság: Hatékonyság alatt mi az egyszerű, de pontos és megbízható munkavégzést értjük. Ésszerűen csoportosítjuk erőforrásainkat, hogy csökkentsük költségeinket, de ugyanakkor ne veszítsünk semmit szolgáltatásaink színvonalából.
Megfelelő Emberek: Szolgáltatás nyújtó vállalakozásként tudjuk, hogy legvégül, a szolgáltatást végző személy képes versenytársaink és cégünk közötti színvonalbeli különbséget megtestesíteni. Ezért gondosan szelektáljuk munkatársainkat, akik képességeit folyamatosan fejlesztjük különböző tanfolyamok segítségével.
Megbízhatóság és Őszinteség: Mi minden általunk tett ígéretet szóbeli szerződésként kezelünk. Ezért nem ígérünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni, ugyanakkor amit ígérünk, azt maradéktalanul teljesítjük. Ezzel a hozzáállással biztosítjuk azt, hogy ügyfeleink mindenkor elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.
A Jó Szolgáltatás Szelleme: Minden ügyfelünket egyedileg kezeljük. Cégünk felé való elkötelezettségüket magas színvonalú szolgáltatással és bármilyen elváráshoz való alkalmazkodással háláljuk meg.
Tisztelet és Bizalom: Nem engedünk a legmagasabb etikai normákból, és minden esetben oly módon járunk el, hogy azzal kivívjuk partnereink tiszteletét és bizalmát. Tudjuk, hogy nagy erőfeszítésekkel felépített kapcsolataink cégünk egyik alapköve, ezért gondosan ügyelünk arra, hogy azokat tiszteletben tartsuk.

Tények és Számok:
A következő grafikonok kiválóan szemléltetik cégünk konstans növekedését és szolgáltatásaink színvonalát. Büszkék vagyunk arra, hogy 10 év alatt egyetlen általunk szállított csomag sem tűnt el, vált hiányossá vagy sérült meg szállítás közben.

Székhely:
H-2230 Gyömrő, Péteri út HRSZ0119/35
 
Fuvarszervezés:
Novák Mihály
+36 30 964 0409
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégvezető:
Novák Tamás
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
  
 
A Magyar Állam Támogatása
A 2014.-ben megvásárolt közel 5000 m2-es gyömrői ipari telken raktár és irodaépítéssel nagyobb piaci részesedést kívánunk szerezni a légi és tengeri szállítások előfutásainak területén. Felméréseink során megállapítottuk, hogy a reptér közelében hiány van a „független” raktározási szolgáltatást nyújtó cégekből. Ezt a piaci rést tervezzük betölteni a raktár felépítéséve, amivel új szolgáltatást, Raktározást és csomagolást vezetünk be portfóliónkba. Jelen projektben az építési munkálatok második ütemét, azaz 209 m2 irodarész, további 59 m2 raktár felépítését valósítjuk meg, amivel megteremtjük a szellemi feladatok ellátásához megfelelő munkakörülményeket. 2000 m2 felület térkövezésével megteremtjük a telephelyen belüli közlekedés feltételeit és a szükséges számú parkolót is megépítjük. A projekttel 3 fő részére teremtünk munkát.

Elérhetőségek

Fuvarszervezés
+36309640409
Fuvarszervezés
info@novaktrans.hu
Székhely