Telephely Fejlesztés
„Telephely fejlesztés a Novák és Társai Kft. gyömrői telephelyén” című projektünk jelenlegi állapota
 
 
Cégünk, a Novák és Társai Kft. PM_KKV-2016/86 számú pályázata 2017 folyamán 24,92 millió Ft összegű támogatásban részesült a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.
 
2017 októberében leszerződtünk az építési generál kivitelezésre a Kőrös Házépítő Kft.-vel, a műszaki ellenőri tevékenységre a Baja-Print Kft.-vel, a térkövezés kivitelezésére a NIKO-Kertép Kft.-vel, valamint a projektmenedzsment és nyilvánosság biztosítása tekintetében a LLanden Consulting Kft.-vel.
 
2017 novemberében megkezdtük az iroda- és raktárcsarnok bővítésének generál kivitelezését.
Mostanra a falazási szakasz is lezajlott, a helyiségek, az ajtónyílások és a folyosó szélességek az akadálymentesítési előírások szerint lettek kialakítva.
A térkövezéshez szükséges anyagokat már leszállították, a térkövezés hamarosan megkezdődik.
Jelenleg a villanyszerelési és gépészei alapszerelések történnek, melyet az aljzatbetonozás követ majd. Ezt követően vakolások, az üveg homlokzati fal installálása, tetőszigetelés lesznek napirenden.  Ajtók, kapcsolók, mosdók a legvégső fázisban kerülnek majd beépítésre.
A kivitelezés során folyamatosan figyelembe vesszük a környezetvédelmi szempontokat.
 
A támogatott tevékenységhez kapcsolódóan felvételre került egy raktáros, valamint egy sofőr kolléga.
 
A kivitelezési munkálatok előrehaladása alapján a szakemberek egybehangzó álláspontja, hogy a projekt 12 hónapos kivitelezési ütemterve tartható.
 
A projekt keretében megvalósítandó beruházás eredményeképpen gyömrői telephelyünk meghatározó jelentőségű lett cégünk számára, így a Novák és Társai Kft. székhelyét időközben Szigetszentmiklósról Gyömrőre helyeztük át.
 
A Magyar Állam Támogatása
A 2014.-ben megvásárolt közel 5000 m2-es gyömrői ipari telken raktár és irodaépítéssel nagyobb piaci részesedést kívánunk szerezni a légi és tengeri szállítások előfutásainak területén. Felméréseink során megállapítottuk, hogy a reptér közelében hiány van a „független” raktározási szolgáltatást nyújtó cégekből. Ezt a piaci rést tervezzük betölteni a raktár felépítéséve, amivel új szolgáltatást, Raktározást és csomagolást vezetünk be portfóliónkba. Jelen projektben az építési munkálatok második ütemét, azaz 209 m2 irodarész, további 59 m2 raktár felépítését valósítjuk meg, amivel megteremtjük a szellemi feladatok ellátásához megfelelő munkakörülményeket. 2000 m2 felület térkövezésével megteremtjük a telephelyen belüli közlekedés feltételeit és a szükséges számú parkolót is megépítjük. A projekttel 3 fő részére teremtünk munkát.

Elérhetőségek

Fuvarszervezés
+36309640409
Fuvarszervezés
info@novaktrans.hu
Székhely